Lidhje

Festat për fëmijët e braktisur


Krishtlindjet dhe Viti i Ri kanë një kuptim të veçante për fëmijët që janë nën kujdesin e bamirësive për shkak të braktisjes nga prindërit, divorceve dhe vështirësive ekonomike.


Korrespondenti ynë Pëllumb Sulo, ishte sot në Shtëpinë e Fëmijës Shkollor në Shkodër, që strehon fëmijë duke filluar nga mosha 6 vjeç, dhe përgatiti këtë material:

XS
SM
MD
LG