Lidhje

Pajtimi ne Ballkan


Sot në Prishtinë, përfaqësues të vendeve të ndryshme të Ballkanit dhe të komuniteteve në Kosovë debatuan rrugët e pajtimit ndërmjet popujve që ishin përfshirë në luftërat e fundshekullit të kaluar në hapësirat e ish Jugosllavisë.

XS
SM
MD
LG