Lidhje

Femijet dhe interneti


Në Tiranë, organizata World Vision ka studiuar për të tretin vit radhas rreziqet që u vijnë fëmijëve nga interneti. Sondazhi zbuloi se mbi 40 për qind e fëmijëve marrin vazhdimisht ngacmime nga të rriturit.

XS
SM
MD
LG