Lidhje

Masakra e Tivarit


Shqiptarët në Mal të Zi, gjatë këtij viti, shënuan në forma të ndryshme 70 vjetorin e tragjedisë kombëtare e njohur si “Masakra e Tivarit”. Subjektet politike shqiptare, shoqëria civile dhe intelektualët kërkuan angazhimin institucional për ndriçimin e kësaj ngjarjeje të rëndë.

XS
SM
MD
LG