Lidhje

Statusi i paqartë i Malësisë në Mal të Zi


Statusi i Komunës së Tuzit, me shumicë shqiptare, mbetet i pazgjidhur si pasojë e miratimit të Ligjit mbi Organizimin Territorial në Parlamentin e Malit të Zi, ku Malësia parashikohet të jetë pjesë e kryeqytetit të Podgoricës dhe jo komunë e pavarur si të gjitha komunat tjera në Mal të Zi.

XS
SM
MD
LG