Lidhje

Mjekët shqiptarë dhe kontributri i tyre në Evropë


Mjekët shqiptarë janë përfshirë vitet e fundit edhe në qarqet shkencore europiane. Një prej më të njohurave mes tyre është doktoresha Greisa Vila.

XS
SM
MD
LG