Lidhje

Studentët nga Kosova në SHBA


Një grup studentësh nga Kosova ndodhen në Shtetet e Bashkuara, ku po ndjekin studimet e masterit në fusha të ndryshme në universitetet amerikane. Ata janë pjesë e një programi të financuar nga Agjencia Amerikane për Zhvillim Ndërkombëtar dhe qeveria e Kosovës.

XS
SM
MD
LG