Lidhje

Grate nga Kosova dhe ISIS


Në Prishtinë, kryeredaktorja e gazetës “Zëri”, Arbana Xharra ka publikuar një hulumtim lidhur me përfshirjen e grave nga Kosova në Shtetin Islamik. Në hulumtim thuhet se 42 gra nga Kosova deri më tani kanë shkuar në luftën e Sirisë, numër ky më i lartë për rajonin e Ballkanit.

XS
SM
MD
LG