Lidhje

Ballkani dhe konfliktet e huaja


Në Kosovë, përfaqësues nga vende të ndryshme të botës po diskutojnë lidhur me ndikimet që po ushtrojnë në Evropën Juglindore konfliktet si ai në Ukrainë dhe në Siri.

XS
SM
MD
LG