Lidhje

Ambjentalistët kundër hidrocentraleve mbi Vjosë


Veprimtarë të mjedisit po kundështojnë në Shqipëri projektet për ndërtimin e hidrocentraleve mbi lumin Vjosa dhe degët e tij.

XS
SM
MD
LG