Lidhje

Kriza politike në Kosovë dhe reformat ekonomike


Përfaqësuesi i Posaçëm i Bashkimit Evropian në Kosovë, Samuel Zbogar tha të hënën se sfidat të cilat e presin Kosovën në të ardhmen duhet të ndikojnë në bashkimin e forcave politike për tejkalimin e krizës aktuale politike. Ai i bëri këto komente gjatë prezantimit të “Strategjisë Kombëtare për Zhvillim 2016-2021”, me të cilën synohet përgatitja e programit të reformave me qëllim të rimëkëmbjes ekonomike të Kosovës.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG