Lidhje

Mali i Zi dhe NATO


Dy muaj pasi Mali i Zi mori ftesën për anëtarësim në NATO, nisen negociatat ku në to janë përfshirë aspekte të ndyshme politike, ushtarake dhe ligjore.

XS
SM
MD
LG