Lidhje

Gjendja e refugjatëve në kufirin me Maqedoninë


Imigrantët nga Lindja e Mesme kanë bllokuar hekurudhën në zonën kufitare midis Greqisë dhe Maqedonisë. Ndërsa ushtria e Maqedonisë po ngre një gardh të ri me gjemba. Gjendja e refugjatëve në kufi po përkeqësohet.

XS
SM
MD
LG