Lidhje

Gjendja në kufirin e Maqedonisë


Disa mijë refugjatë dhe imigrantë po presin në a anën greke të kufirit me Maqedoninë dhe në zonën neutrale, për të hyrë në Maqedoni, që ta vazhdojnë rrugën më pas drejt vendeve të Bashkimit Evropian.

XS
SM
MD
LG