Lidhje

USAID për gjyqësorin në Kosovë


Ndihmës administratori i Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për zhvillim ndërkombëtar për Evropë dhe Euroazi, Thomas Melia tha se gjyqësori në Kosovë akoma nuk shihet si i pavarur apo i lirë nga ndikimi politik.

XS
SM
MD
LG