Lidhje

Kushtetuta e Kosoves


Në Kosovë, po shënohet tetë vjetori i miratimit të Kushtetutës së Kosovës. Hartues të tij thonë se sfida kryesore e kushtetutës ka qenë niveli i shoqërisë dhe i partive politike, të cilat ende nuk janë emancipuar në shkallën e kushtetutës.

XS
SM
MD
LG