Lidhje

Vendet ne Tranzicion 2016


Sipas raportit të Freedom House, Shqipëria ka ngecur në vend për shkak të korrupsionit dhe klimës konfliktuale politike, në Kosovë ka hendek mes politikave jopopullore të qeverisë dhe asaj që do publiku dhe Maqedonia është vendi që ka shënuar rënien më të madhe mes 29 vendeve të analizuara.

XS
SM
MD
LG