Lidhje

Kosove, problemi i korrupsionit


Në Kosovë, përfaqësues të organizatave të shoqërisë civile thonë se mos konfiskimi i pasurisë se përfituar në mënyre të paligjshme, mbetet një ndër sfidat kryesore për të luftuar dhe parandaluar korrupsionin. sipas tyre hulumtimet e kryera nëpër vite tregojnë se nuk ka rezultate në këtë proces.

XS
SM
MD
LG