Lidhje

Ministri i Financave i Kosovës, Avdullah Hoti për VOA


Ministri i Financave i Kosovës Avdullah Hoti flet për sfidat e Kosovës në balancimin e buxhetit dhe nismat e qeverisë për të nxitur punësimin dhe transparencën.

XS
SM
MD
LG