Lidhje

Nderim per atdhetare


Në Tiranë, Presidenti i Republikës Bujar nderoi sot me titullin e lartë “Kalorës i Urdhërit të Skëndebeut” disa atdhetarë të njohur nga shekujt 19 dhe 21, për qëndresën e tyre ndaj pushtimeve osmane dhe serbe.

XS
SM
MD
LG