Lidhje

Situata ekonomike në Pukë


Puka është një nga bashkitë e vogla që prej vitesh ka përjetuar largimin e banoreve për shkak të vështirësive të jetës dhe varfërisë. Por, drejtuesit e bashkisë thonë se përpiqen për t’u rikthyer banorëve shpresën se kjo zonë ka potencial të madh falë burimeve natyrore

XS
SM
MD
LG