Lidhje

Ekonomia në Ulqin


Pas një përkeqësimi të thellë të situatës politike dhe ekonomike, Komuna e Ulqinit gradualisht po del nga kriza duke kthyer bashkëveprimin mes palëve politike dhe duke rritur besimin e qytetarëve.

XS
SM
MD
LG