Lidhje

Ndërgjegjësim për mjedisin


Të mbledhur në Shkodër në një veprimtari promovuese, aktivistët e mjedisit u shprehën se po kërkojnë forma të reja për ndërgjegjësimin e institucioneve dhe komuniteteve lokale.

XS
SM
MD
LG