Lidhje

Kosova dhe rruga drejt BE


Përfaqësues të institucioneve dhe shoqërisë civile në Kosovë shënuan sot simbolikisht në Prishtinë, rrugën e vështirë të Kosovës drejt integrimeve evropiane.

XS
SM
MD
LG