Lidhje

Muzeu Kombëtar i Fotografisë Marubi


Në qytetin e Shkodrës, prej disa ditësh, është hapur për për publikun Muzeu Kombëtar i Fotografisë Marubi, një muze ky që i kapërcen vlerat e kulturës kombëtare. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, vizitoi sot këtë muze dhe, përmes kronikës së përgatitur prej tij, sjell për shikuesit një përshkrim të përmbajtjes së këtij muzeu.

XS
SM
MD
LG