Lidhje

Ndihmë për më të varfrit


Varfëria ekstreme, ku jetojnë një pjesë e popullatës në Shqipëri ka nxitur grupe të rinjsh për të ndihmuar vullnetarisht njerëzit në nevojë. Fondacioni “Fundjava Ndryshe”, i krijuar pak muaj më parë, tani numëron disa qindra bamirës dhe familje të ndihmuara.

XS
SM
MD
LG