Lidhje

Shekspiri në Lezhë


Këshilli Britanik dhe Vodafon kanë përfshirë bibliotekën publike të qytetit të Lezhës në projektin e bibliotekës dixhitale të veprave të Shekspirit. Janë 400 postera të kësaj biblioteke, që po udhëtojnë në botë, në 400 vjetorin e vdekjes së Shekspirit.

XS
SM
MD
LG