Lidhje

Tiranë: Të burgosurit politikë në vështirësi pas 25 vjetësh


Ish të burgosurit dhe të përndjekurit politikë të regjimit komunist kujtuan 25 vjetorin e krijimit të shoqatës së tyre, pasi fituan pafajësinë e tyre për burgimin e padrejtë për shkak të bindjeve të tyre.

XS
SM
MD
LG