Lidhje

Korrupsioni dhe liria e shtypit - dy probleme për Kosovën


Në Kosovë, përfaqësues të Parlamentit Evropian thanë se luftimi i krimit të organizuar dhe korrupsionit duhet të jetë përparësi e punës së institucioneve ndërsa bënë thirrje edhe për zgjidhjen e problemeve që lidhen me lirinë e shtypit.

XS
SM
MD
LG