Lidhje

Debati mbi përgjimet


INTRO: Në Tiranë, komisioni parlamentar i sigurisë debatoi sot mbi përgjimet. Komisioni dëgjoi shpjegime nga ministri i brendshëm, Shërbimi Informativ Shtetëror, policia dhe prokuroria mbi dyshimet se në Shqipëri ka hyrë një pajisje, që mund të kryejë përgjime telefonike të paligjshme.

XS
SM
MD
LG