Lidhje

Kosova përballë ekstremizmit fetar


Njohës të çështjeve të sigurisë dhe përfaqësues të institucioneve thonë se shoqëria e Kosovës është pro perëndimore dhe nuk e përkrah ekstremizmin e dhunshëm dhe radikalizmin.

XS
SM
MD
LG