Lidhje

Tiranë: Pikëpyetjet e ligjit të dekriminalizimit, sipas analistëve


Vëzhgues të jetës politike mendojnë se kjo nuk zgjidhi dot ngërçin e ligjit të dekriminalizimit në Shqipëri, sepse ai nuk parashikon organe dhe etapa, që do ta zbatojnë atë.

XS
SM
MD
LG