Lidhje

Zgjerohet bashkëpunimi energjitik Shqipëri - Kosovë


Shqipëria dhe Kosova po zgjerojnë bashkëpunimin në fushat industriale di gazi, energjia elektrike, nafta dhe mineralet në përpjekje për të arritur një rol me rëndësi në tregun energjitik rajonal.

XS
SM
MD
LG