Lidhje

Shqipëria dhe investimet


Në Shqipëri përfaqësuesit e institucioneve financiare ndërkombëtare thanë sot se vendi duhet të bëjë më shumë për të krijuar një klimë sa më tërheqëse për investimet e huaja dhe për të nxitur zhvillimin e ekonomisë.

XS
SM
MD
LG