Lidhje

Kosovë, prerja e financave për terrorizmin


Në Kosovë, parlamenti miratoi ligjin për parandalimin e pastrimit të parave dhe luftimin e financimit të terrorizmit. Autoritetet thanë se ky projektligj lidhet ngushtë me programin e qeverisë për vitet 2015-2018 për luftimin e terrorizmit.

XS
SM
MD
LG