Lidhje

Intervistë me deputetin Gerti Bogdani


Deputeti i PD, Gerti Bogdani diskuton në studio reformën në drejtësi, e cila ka dominuar jetën politike në Shqipëri gjatë muajve të fundit, duke ngjallur deklarata që janë cilësuar të forta dhe të drejtëpërdrejta nga komuniteti ndërkombëtar, kryesisht SHBA dhe BE drejtuar politikanëve shqiptarë

XS
SM
MD
LG