Lidhje

Kosovë, Investimet e huaja


Në Kosovë, përfaqësues të bizneseve thonë se mungesa e sundimit të ligjit dhe shkalla e lartë e korrupsionit është duke e penguar nxitjen e investimeve të huaja në vend. Ata thonë se investimet e huaja kanë rëndësi thelbësore për rimëkëmbjen ekonomike të Kosovës

XS
SM
MD
LG