Lidhje

"Shqipëria dhe bota në veprat e Ismail Kadaresë"


Ky libër në dy gjuhët shqip dhe anglisht përmbledh të gjitha përshkrimet e natyrës, vendeve, qyteteve e fshatrave në Shqipëri dhe jashtë saj, që gjenden në veprat e shkrimtarit të njohur Ismail Kadare.

XS
SM
MD
LG