Lidhje

Të rinjtë dhe traditat në Ballkan


Në Gjirokastër grupe të rinjsh nga vende të ndryshme po punojnë për ndërtimin e marrëdhënieve mes profesionistëve të rinj, dhe për të ruajtur mjeshtëritë dhe teknikat tradicionale.

XS
SM
MD
LG