Lidhje

Anketë në Kosovë për ekstremizmin


Një studim i Qendrës së Kosovës për studime të sigurisë, nxjerr në pah se shumica e qytetarëve të anketuar e shohin të rrezikshme pjesëmarrjen e qytetarëve të Kosovës në luftërat në Siri dhe Irak përkrah organizatave terroriste.

XS
SM
MD
LG