Lidhje

Sezoni turistik në Ulqin


Ulqini ka hyrë në sezonin turistik dhe fluksi i turistëve po vjen në rritje. Ulqinin po e vizitojnë edhe shumë turistë nga vende perëndimore, duke dëshmuar nivelin bashkëkohor dhe cilësinë e shërbimeve që ofron ky destinacion turistik.

XS
SM
MD
LG