Lidhje

Shkollat plotësuese në shqip


Në Shkodër ka nisur sot pasdite takimi mbarëkombëtar i mësuesve të shkollave plotësuese në gjuhën shqipe, të ngritura në diasporë dhe mërgatë nga emigrantët shqiptarë që synojnë ruajtjen e gjuhës dhe indetitetit kombëtar në brezin e ri të emigrantëve.

XS
SM
MD
LG