Lidhje

Vështirësitë e ekonomisë shqiptare


Ekonomia shqiptare po ndesh vështirësi të pa-parashikuara, pohojnë vëzhguesit e saj. Mbledhja e taksave është përsëri në nivele të ulëta, dhe rishikimi i buxhetit u bë për nivele më të ulëta të ardhurash dhe shpenzimesh buxhetore.

XS
SM
MD
LG