Lidhje

Përmbytjet në Maqedoni

Stuhi tepër të fuqishme kanë shkaktuar vdekjen e të paktën 17 personave në Shkup dhe rrethinat e tij.​
Shih më tepër

Macedonia Storm
1

Macedonia Storm

Macedonia Storm
2

Macedonia Storm

Macedonia Storm
3

Macedonia Storm

Macedonia Storm
5

Macedonia Storm

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG