Lidhje

EULEX-it i mbaron mandati për mbikqyrjen e doganave


Misioni i EULEX-it do të vazhdojë të ndihmojë doganën me zbatimin e marrëveshjeve të Brukselit për menaxhimin e kufirit dhe me këshillime në nivelin strategjik.

XS
SM
MD
LG