Lidhje

Arratisja nga Dhoma, një lojë popullore


Të gjithëve u pëlqen një histori interesante misteri. Tani, në epokën e internetit, kemi lojëra si Arratisja nga Dhoma, në të cilën lojtarët janë të mbyllur në një dhomë dhe duhet të gjejnë mënyra për të dalë. Kjo lojë është aq popullore, saqë ka kaluar nga realiteti virtual në realitetin fizik.

XS
SM
MD
LG