Lidhje

Seminari i gjuhës, letërsisë dhe kulturës shqiptare


Në Prishtinë po zhvillohet seminari i 35-të ndërkombëtarë për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare, në të cilin marrin pjesë një numër i konsiderueshëm studiuesish të fushës së Albanologjisë.

XS
SM
MD
LG