Lidhje

Shqipëri, bamirësia në krizë


Në Tiranë, studiues pohojnë se bamirësia është në krizë. Sociologët pohojnë se modeli i Nënë Terezës i frymëzon edhe shqiptarët, por nga ana tjetër ekziston një mosbesim i madh mbi përdorimin e dhurimeve. Korrupsioni dhe pasuria, i ka bërë njerëzit më egoistë.

XS
SM
MD
LG