Lidhje

Debat për ndarjen e fondeve


Mes bashkive të djathta dhe qeverisë po zhvillohen debate në lidhje me financimin e projekteve të zhvillimit rajonal. Këshilli Bashkiak Shkodrës miratoi së fundmi një rezolute, ku kërkon qeverisë bashkëpunim dhe financim të projekteve.

XS
SM
MD
LG