Lidhje

Foto nga ndeshja Kosovë - Finlandë

Ndeshja u zhvillua në Turku të Finlandës. Kosova do të përballet në kuadër të grupit edhe me Kroacinë, Ukrainën, Islandën dhe Turqinë.
Shih më tepër

Kosovo, Finland Footboll
1

Kosovo, Finland Footboll

Soccer WCup 2018 Finland Kosovo
2

Soccer WCup 2018 Finland Kosovo

Soccer WCup 2018 Finland Kosovo
3

Soccer WCup 2018 Finland Kosovo

Soccer WCup 2018 Finland Kosovo
4

Soccer WCup 2018 Finland Kosovo

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG